Hopp til hovedinnhold

Nordre Land Bygdekvinnelag

Vi besøker mellom anna Bygdebørsen :)
Aug
11
Thu

Tur til Etnedal

Hos Allic Lunde Nermoen
-
Anne Terningen 97791197

FAMILIESOMMERTUR TIL ETNEDAL

Bli med på tur!

Det blir felles kjøring fra Dokka.

     FAMILIESOMMERTUR TIL ETNEDAL    

TORSDAG 11.AUGUST 2022 fra kl. 17.30:

Det inviteres til tur som starter med frammøte på Esso kl.17.30 og samkjører derfra til første stopp som er

*Lundebakka 5 i Sør Etnedal: Hos Allic Lunde Nermoen, medlem i vårt lag. Her får vi en kort omvisning i den gamle skolebygningen som Allic og familien bor i ,og noe mer om turen videre:

*Bygdebørsen besøkes: Her er butikken åpen for allsidig og nostalgisk handling, vi får omvisning/informasjon om stedet og planene for denne nyetableringen i Etnedal. Mulighet for kaffekjøp her også, ellers er det

*Blåflat gard på Bruflat videre, der vi også får kjøpe kaffe/vaffel til kr.50,00, som går til inntekt for stiftelsen av garden for bevaring og aktiviteter i denne flotte garden på Bruflat.

*Tilslutt drar vi til gamlebrua i Etnedal, som vi går over, nyter gammelt håndtverk i særklasse, ser på Bustenskjoldfigurene og nyter elvas ferd gjennom denne flotte brua. Allic takkes for tur og vi gir litt informasjon om lagets aktiviteter videre i august.

 

Be med dere venner og bekjente til denne bli kjent turen sammen med vårt medlem i Etnedal. Arrangementet er en del av «Bygdekvinnelagsuka» for aktivitet og synliggjøring av hva vi i Bygdekvinnelagene gjør. Dette kan gi flere medlemmer, mer aktivitet og samarbeid.

Vi tar ikke værforbehold, men tar med egnet utstyr og noe er jo innendørs, så tar turen uansett! Samkjøring ordnes og mulighet for å kjøre selv også!

Påmelding til leder 97791197 innen 10.08.2022.

 

VEL MØTT TIL ETNEDALTUR!

Styret i N. Land Bygdekvinnelag

Velkommen!