Hilsen fra Leder i Norges Bygdekvinnelag :)

Her er nyttårsforsett og tanker fra Leder i Norges Bygdekvinnelag :)

Godt nyttår!

Det er hyggelig å kunne si godt nyttår til dere alle. Og så vil jeg også i samme slengen takke dere som stiller opp og deltar aktivt som tillitsvalgte. Kanskje er noen av dere helt nyvalgte nå i høst? Og noen av dere er gamle travere. Takk til dere! Håper dere gleder dere til det nye året.

Dette er tiden for nyttårsforsetter. Og jeg har ett for min egen del. Jeg skal utfordre meg selv og gjøre noe nytt, fordi det er spennende og fordi det kan gi positive resultater som jeg ikke vet hva er enda. Ja, det kan også være skummelt å gjøre noe nytt. Det er ikke alltid at forandring fryder, men sjansen for at det kan gå bra er der – og den sjansen bør benyttes.

For lokallagene og fylkeslaget så vil jeg også komme med samme utfordringen.  Det vil jeg gjøre med bakgrunn i det enkle ordtaket «Når du gjør det samme, vil resultatet bli det samme». Og motsatsen til dette er selvfølgelig at når du gjør noe annerledes, får du et annet resultat. Kanskje kjenner dere igjen i at årsplanen blir til ved å snu bunken fra i fjor og fortsette med «suksessoppskriften» år på år?

Flere har kontaktet meg og vil utfordre meg på å løse utfordringer med drift av lag. Fordi det er utfordringer for eksempel med å få nye medlemmer eller folk til å være tillitsvalgte. Jeg tror at i alle fall noe av hemmeligheten ligger i å gjøre ting på nye måter – og få andre resultater. Legg ned litt tankekraft i å endre noen rutiner og handlinger. Fortsett gjerne med å kontakte meg om dere ønsker å diskutere lagsdriften videre.

Ellers gleder jeg meg veldig til å få i gang de nye prosjektene som vi har fått finansiering til. Dette kan dere lese mer om her i lokallagssendinga. Jeg vil også gjerne samtidig rette en takk til de som jobber i administrasjonen. De har gjort en fabelaktig jobb med å jobbe ut grunnlaget for søknaden, dette har vært avgjørende for at Norges Bygdekvinnelag framstår som en troverdig prosjektpartner.

Ha et trivelig 2017

Vennlig hilsen

Leder i Norges Bygdekvinnelag

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli medlem