Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Åpnet årets møteprogram med hyggekveld


Det ble god stemning da Onsøy Bygdekvinnelag inviterte til quizkveld

Mandag 27.januar ble årets første medlemsmøte avholdt på Solhaug Feriested.

Bøndenes Hus Kolberg vil ikke bli benyttet som møteplass for laget denne våren, for som de fleste vet har dette blitt til en byggeplass.

Leder Sonja Armstrong ønsket de 24 fremmøtte velkommen og startet med å lese fra Sigrid Undsets bok "Årets dager". Dette er en almanakk med utdrag fra bøkene hennes og fra private brev til og fra nære venner.

Deretter ble det informasjon og lagssaker, bl.a. vårens møteplan, kontingenten, inspirasjonskvelden til ØBK, påbygg og nytt kjøkken på Kolberg (her ble det selvfølgelig en diskusjon).

Neste post på programmet var trimming av de små grå, og kveldens quismaster var Sonja. Vi ble delt opp i lag og ble stilt 20 spørsmål i varierende temaer og vanskelighetsgrad. Kaffe, kaker og loddsalg stod nå for tur før vi ble servert 20 nye spørsmål. Konkurranseinstinktet var nå på topp hos deltakerne og de ga alt, helt til siste spørsmål ble stilt. Etter at poengene var talt opp viste det seg at to lag lå på toppen med lik poengsum. Lagene "Onsøytuppene" og "Beni" måtte derfor ut i en nervepirrende duell og det var "Onsøytuppene" som gikk seirende ut av duellen. De ble selvfølgelig behørlig premiert (en stooor pose twist på deling). Vi kunne nå gå over til loddtrekningen og Sonja avsluttet møtet med nok et utdrag fra boken til Sigrid Undset.