Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Styret 2021-2022

Sonja blir takket av som leder etter tre perioder

Charlotte Forsberg fra bondelaget hilset årsmøte

Årsmøte ble hilset av Anne Marie Indrehus fra Østfold Bygdekvinnelag

Kveldens kaffevertinner Anne Miek Forsetlund og Inger Kjenne Ødegård

Årsmøte i Onsøy Bygdekvinnelag

June Vallestrand ble klappet inn som ny leder i Onsøy Bygdekvinnelag

Årsmøtet i Onsøy Bygdekvinnelag ble avholdt på Bøndenes Hus Kolberg mandag 31.oktober, og leder Sonja Stene Armstrong kunne ønske 27 deltakere velkommen og 25 var stemmeberettiget.

Det ble deretter gjennomgang av årsmøtesaker og valg. Sonja hadde tidlig i høst gitt beskjed til valgkomiteen at hun ikke ønsket gjenvalg og de fikk ingen til å stille som leder, og vi alle var innstilt på at det ble et arbeidsstyre. June hadde sagt seg villig til å bli valgt som styremedlem for 2 år, men det kom et benkeforslag på henne som leder, og etter 5 minutters betenkningstid svarte hun ja ( hun hadde blitt forespurt om ledervervet fra valgkomiteen tidligere, men hadde da svart nei). Med seg som nestleder får hun Laila Karlsen.De andre styremedlemmene som ble valgt inn: Ragnhild Johansen, Hilde Magnussen (ikke på valg) og May Britt Bischof vil konstituere seg i neste styremøte.

Avtroppende leder Sonja Stene Armstrong som nå har sittet i tre perioder ble takket for sin innsats med blomster fra leder av valgkomiteen Bjørg Ek. Årsmøte ble også hilset av Charlotte Forsberg fra Onsøy Bondelag og Anne Marie Indrehus fra Østfold Bygdekvinnelag. Bevertningen besto av kjøttdeigsuppe og kveldens vertinner Annemiek Forsetlund og Inger Kjenne Ødegård sørget også for servering av deilige kaker. Lagsaker ble tatt opp, og turkomiteen minnet om turen til Hadeland 19. november, og Inger Marie Forsetlund fra husstyre fikk startet opp med fordeling av arbeidsoppgaver og vakter til førjulsmiddagen 27.november. Kvelden ble avsluttet med lodd-trekning, og de heldige vinnerne fikk med seg noe hjem fra et godt utstyrt gevinstbord. Før Sonja ønsket alle vel hjem takket vår nyvalgte leder June for tilliten, og det skal sies at hun har lang fartstid i Onsøy Bygdekvinnelag. Hun ble innmeldt i 1982 (da var hun meget ung), og har i likhet med vevstua 40 års jubileum i år. Dette blir bra!