Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Fra venstre leder av Glemmen Bygdekvinnelag Ragnhild Ryste , advokat Petter Hohmann og leder av Onsøy Bygdekvinnelag June Vallestrand

Foredrag om framtidsfullmakt

Advokat Petter Curteis Hohmann var foredragsholder når Onsøy bygdekvinnelag og Glemmen bygdekvinnelag inviterte til møte med tema framtidsfullmakt.

Mandag 30.januar inviterte Onsøy Bygdekvinnelag og Glemmen Bygdekvinnelag til et møte om framtidsfullmakt og 56 personer møtte opp på Bøndenes Hus Kolberg. Bondelagene var invitert så veldig hyggelig med mannfolk på et møte også.Leder av Onsøy Bygdekvinnelag June Vallestrand ønsket velkommen og da spesielt kveldens foredragsholder advokat Petter Curteis Hohmann. Hohmann gikk igjennom de formelle kravene til en framtidsfullmakt og kunne fortelle at en framtidsfullmakt regulerer forhold så lenge vi er i live. Et testamente regulerer det som skjer når vi har gått bort. Med en fremtidsfullmakt kan vi forsikre oss om at vår økonomi og våre personlige interesser blir ivaretatt på en god måte den dagen vi eventuelt ikke er i stand til det selv. Etter et informativt foredrag om dette brennaktuelle temaet ble det åpnet for spørsmål og det kom mange hender i været. Etter foredraget kunne June takke Hohmann for flott informasjon og overrakte ham en kurv med diverse produkter fra Askim Frukt og Bærpresseri (noe han satte stor pris på).

Kaffe smakte nå helt utmerket og det var dekket på i lille sal med mye søtt og godt. Kveldens vertinner Karine M. Nymark og Else Marie Borge fra Onsøy Bygdekvinnelag hadde i samarbeid med Anne Britt Golden og Keth Mathisen fra Glemmen Bygdekvinnelag sørget for et innholdsrikt kakebord (en stor takk til dem).

Loddsalg kommer vi ikke utenom og det er bestandig spennenende når det blir trekning. Denne gangen var det damene fra Glemmen som fikk med seg mange av gevinstene, men det er dem vel unt.

June kunne så på vegne av både Glemmen og Onsøy takke for en hyggelig og informativ kveld