Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Kulturkveld med stappfull kirke og solboller delt i to

Onsdag 30.august arrangerte menighetsrådet i Onsøy kulturkveld i Onsøy kirke og mange kjente musikere og artister fra Onsøy deltok ( og de er ikke få).

Onsøy Bygdekvinnelag tok på seg oppdraget med pynting av kirken og bakst.

Det ble i forkant to dager med morsom og givende dugnad for mange av medlemmene. Det ble plukket solsikker og andre vekster fra naturen, bakt solboller (400 stk. + glutenfritt), sanket inn melkespann fra halve bygda, og pynting av kirken.

Kvelden opprant og det viste seg at det var flere enn 400 som ønsket å overvære denne konserten. Når kirken ble full ble krakker fra kirkeområdet plassert utenfor kirketrappen og dørene stod åpne så alle kunne få med seg det eventyrlige som foregikk inne. Vi forstod straks at her måtte noe gjøres og vi fikk delt solbollene i to slik at alle skulle få en smak, og i tillegg serverte vi cider (ikke kaffe). Dette ble servert i pausen og gikk veldig bra når så mange av våre medlemmer bidro.

Vi ble veldig fornøyde med kvelden og vi fikk delt ut over 200 vervebrosjyrer, og det skal også sies at å jobbe slik i fellesskap er veldig veldig moro.