Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Østfold Bygdekvinnelags inspirasjonskveld "Kvinnen"

Onsdag 14.februar kunne flere av medlemmene i Onsøy Bygdekvinnelag + nesten 300 hundre andre kvinner fra Østfold bivåne Trond Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson i en ettertenksom samtale om kvinnen. Selvfølgelig ble det mye latter fra publikum underveis når Trond Viggo setter i gang, for humoren sitter løst hos denne mannen, og det er noe vi fra Onsøy setter pris på. Det var mye fra samtalen vi bet oss merke i (i hvert fall undertegnede)), og det er at man kan «skyyyyve» aldringstegnene foran seg, men det viktigste: lev her og nå!

Kveldens konferansierer Anne Lovise Eriksen og Nina Garder fra skoleringskomiteen i Østfold Bygdekvinnelag geleidet oss strålende gjennom kvelden og vi fikk også stifte bekjentskap med den fantastiske sangtrioen Tres som besto av tre sangglade damer fra Rokke.

Ellen Krageberg tidligere leder av Norges Bygdekvinnelag nå direktør i Norsk Husflidslag gjestet også podiet. Hun informerte blant annet om hvilken viktig rolle bygdekvinnelaget har når det gjelder å holde de norske mattradisjonene våre i hevd.

Leder i Østfold Bygdekvinnelag Barbro Kvaal avsluttet en inspirerende kveld med å takke skoleringskomiteen for vel utført jobb, noe vi kan si oss enige