Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Quiz - pizza - og hyggelig samvær

 

Ja dette var noe av det som stod på menyen når Onsøy Bygdekvinnelag og Glemmen Bygdekvinnelag inviterte til en kveld med trimming av de små grå.

40 humørfylte damer møtte opp og June Vallestrand kunne på vegne av eget lag og Glemmen ønske velkommen. Hun leste noen sitater fra aforismeforfatter Margot Sandsmark før hun gikk gjennom lagssaker og deretter gikk startskuddet for quizen. 8 lag med 5 deltakere på hver fikk så utlevert spørsmålsark av quizmasterne June og Anne Britt Golden (leder i Glemmen). Her ble det raskt registrert av samtlige at det ble stilt spørsmål i varierende temaer og vanskelighetsgrad. Etter en snau time ble det servert pizza, og litt tid til loddsalg ble det også før hjernen skulle få bryne seg igjen. Underveis kom det kaffe og kaker på bordene , for her skulle det ikke mangle noe.

Vinnerne ble omsider kåret og premier ble delt ut til de tre beste lagene.

En fantastisk hyggelig kveld nærmet seg slutten, men som vanlig skapte også loddtrekningen spenning. Anne Britt fra Glemmen avsluttet kvelden med et dikt og ønsket oss fra Onsøy velkommen til et samvær på Skihytta mandag 27.mai.

Det gleder vi oss til!