Hopp til hovedinnhold

Østre Udnes bygdekvinnelag

Årsmøtet skal også være sosialt

Årsmøtet skal også være sosialt

Årer = spenning og gjenbruk

Årer = spenning og gjenbruk

Årsmøte 2021


Årsmøtet ble holdt på Haga Samfundshus 19. oktober. Valget ga både kontinuitet og fornyelse i styret.

Det var knyttet en viss spenning til om folk hadde blitt avvent med å gå ut. Dette var nemlig det første inne-møtet siden sist årsmøte. Konklusjonen var at de som er vant til å gå på årsmøter, kommer hvis de kan. Vi ble 16 stemmeberettigede.

Åse Raknerud Hoel loset oss igjennom sakslista. Innkalling, saksliste, årsmelding og regnskap ble godkjent. Ane Aanerud Grøndahl ble gjenvalgt som leder, og Bente Saghaugen fikk også fornyet tillit. Nina Helene Bang og Sissel Bjørk Dahl hadde frasagt seg gjenvalg. Inn i styret kom Ingvild Westby Mehren og Torill Nevland Fallet. Åse Raknerud Hoel og Eva Øvren var ikke på valg. Som varamedlemmer ble Susann Heiberg, Kjersti Aulie og Tove Lindstrøm gjenvalgt i litt omstokket rekkefølge.

Laila Grøndahl ble valgt inn i festkomiteen etter Anna Marie Nygård som gikk ut etter mange års innsats. Anna og de andre som gikk ut av sine verv ble takket for innsatsen.

Om neste år blir normalt, så vil det bli masse aktivitet dersom arbeidsplanen gjennomføres. Mer om dette annet sted.

Da den formelle delen av årsmøtet var slutt, gikk det over til mer sosialt samvær og servering av suppe etterfulgt av kaffe og kaker. Det ble også tid til utlodning.