Auksjonarius
Planteauksjon

Vårens vakreste eventyr

På planteauksjonen i Østre Udnes Bygdekvinnelag var det mange fine planter og mange flotte damer. Dette morsomme arrangementet gir inntekter som vi kan bruke til andre aktiviteter.

For fjerde år på rad fikk vi 15. mai innta garasjen til Ingvild og Bjørn i Rustad. Dette blir som en mellomting mellom å være inne og ute, men det er lunt i garasjen, og det var kaldt ute. Medlemmer og andre hadde tatt med stauder, sommerblomster, potteplanter og grønnsaker som de hadde mye av. Plantene ble donert til laget, og inntektene fra salget gir muligheter til å ha andre aktiviteter uten at vi behøver å kreve penger for det.

Det var mange planter og et stort publikum. Ingvild var en inspirert auksjonarius, og budene falt tett. Da salget var over, ble det servert kaffe, te eller saft og rikelig med hjemmebakst. Det var god stemning, og vi ble kjent med nye mennesker. Som de aller fleste av våre arrangement var auksjonen åpen for alle interesserte.

Vi vil takke Ingvild og Bjørn for at vi fikk bruke garasjen deres enda en gang. Vi takker også alle de frammøtte for at de kom, og ekstra takk til dem som hadde med seg planter og kaker, og til dem som kjøpte plantene.

Bli medlem