Hopp til hovedinnhold

Øverdalen Bygdekvinnelag

Hjertekveld

Hjertekveld fredag 17.november 2023

Øverdalen Bygdekvinnelag arrangerte Hjertekveld der overskuddet går til hjertestarter som skal henge på veggen ute på Verma Nærbutikk. Det ble en fin kveld, med god stemning, nydelig musikk, lærerikt innhold og fine gevinster. Til tross for ganske så kalde temperaturer, kom det folk, og loddsalget gikk unna som varmt hvetebrød! 

Ambulansesjåfør og aktiv i Røde Kors, Bård Tokle startet kvelden. Han fortalte og viste oss enkel førstehjelp og hvordan vi bruker hjertestarter. Han er dyktig å formidle hva vi må vite ved ulykke. Vi håper at alle gikk hjem og sjekket hvor varseltrekanten er i bilen og ikke minst - hvordan sette den opp! Han viste oss også appen til NorskLuftamulanse, som vi anbefaler alle å laste ned. Så lenge du har mobildekning, vil appen vise deg hvor du er - og hvis du ringer nødnummer fra appen, får nødsentralen den informasjonen. Vi lærte også om hjertet og hva som faktisk skjer når hjertet stopper, og hvorfor en hjertestarter kan redde liv. Dukken Anne er selvfølgelig med.

Bård Tokle viser oss hjertestarteren

Øverdalen Bygdekvinnelag laget deilig grønnsakssuppe med flatbrød fra VermaMat til, og det ble kaffe og kaker.

Marit Ellen lager grønnsakssuppeVi nyter deilig suppe

Reidar Dahle er en dyktig musiker fra Åfarnes. Han har laget melodier til diktene til Jo-Bertil som kom fra Mittet. Vi fikk både historien til Jo-Bertil - som faktisk er gammel-onkelen til Reidar, og nydelig musikk. Her fikk vi høre om når Jo-Bertil gikk på frierføtter, fjellvann, og om livet. Det ble en intimkonsert som virkelig passet til kveldens tittel - Hjertekveld<3

Reidar Dahle

Loddsalget gikk så det suste! Og ene blokken etter den andre ble tom. Og det er ikke rart når vi ser på premiene:-)

Torill selger lodd

 

Premiebordet

Overskuddet av kvelden har vi ikke helt klart enda. Når tallet kommer vil det bli oppdatert her.