Hopp til hovedinnhold

Rolvsøy Bygdekvinnelag

Avlyst septembermøte


Avlyst septembermøte

Vi tok kontakt med våre medlemmer i starten av august, og ba om en tilbakemelding i forhold til om vi skal starte opp med møteaktivitet i september eller ikke. Vi fikk mange tilbakemeldinger, og et overveldende flertall ønsket ikke å starte opp nå pga coronapandemien.Septembermøtet er dermed avlyst.

Mange av våre medlemmer er i risikogruppen, det er et oppbluss av corona nå, og vi tar hensyn til hva medlemmene ønsker. Vi skulle hatt et møte der Heidi Aarvik skulle komme og fortelle om arbeidet og tiden hun bodde i Aguacatan i Guatemala.Vi skulle også inviterte gjester fra andre bygdekvinnelag. Det er det desverre ikke mulig å gjennomføre nå. Heidi Aarvik vil gjerne komme på besøk på et møte senere når det blir mulig. 

Vi inviterer medlemmene med på bærtur lørdag 22.august. Oppmøte på parkeringsplassen ved Rekustad skole kl 12.00 Ta med mat og drikke til eget behov, så håper vi på en hyggelig tur i skogen for de som måtte ønske det :-) Skogen bugner av tyttebær og andre godsaker. Og i skogen er det letter å være sammen i forhold til smittevernregler. 

Vi håper å få til et årsmøte i oktober, men dette vil vi komme tilbake til.

I mellomtiden til vi kan starte opp igjen med innendørs møter - Ta vare på hverandre, vis hensyn og hold avstand

Mvh styret i Rolvsøy Bygdekvinnelag