Hopp til hovedinnhold

Rolvsøy Bygdekvinnelag

Deilige småkaker med pistasjenøtter

KvinnerUT, tur i Rolvsøymarka


Hyggelig tur i Rolvsøymarka

Lørdag 22.9.18, hadde vi en hyggelig tur i Rolvsøymarka. Det var flott høstvær, og vi var ni stk på tur til Hattefjellet og Hattegapen. På vei opp fant vi litt sopp, granmatriske og noe skrubb. Vi var sultne da vi kom fram, og bålet ble tent med en gang. 

Khawla hadde med nydelige småkaker, noen fylt med pistasjenøtter, og noen med daddel. Vi hadde med bananer som vi fylte med hakkede mandler og sjokoladebiter, de ble pakket inn i aluminiumsfolie og lagt på bålet. Kalkungrillpølser surret vi med pinnebrøddeig og stekte på pinne over bålet.

Vi hadde også en søt pinnebrøddeig, og Karin hadde laget til "Brimimat", lomper med fyll som ble varmet i folie på bålet. Karin hadde laget til en naturquiz, og våre nye turvenner, Gullala, Virginija og Khawla fikk en drikkekopp og en grillpinne i premie for deltagelsen.

På vei hjemover gikk vi en litt annen vei for å se om vi kunne finne noe traktkantarell, men det var ikke noe annet enn falske kantareller å se desverre...

Det ble en veldig koselig tur, her var det mange jenter med godt humør. Det kom ønske om flere slike turer, så det må vi se om vi kan få til :-)