Hopp til hovedinnhold

Sirdal bygdekvinnelag

Årsmøte
Årsmøte
Årsmøte
Årsmøte
Bli kjend i bygda-turar
Bli kjend i bygda-turar
Basar
Årsmøte
Årsmøte
Årsmøte
Årets kvardagshelt
Årets kvardagshelt
Årets kvardagshelt
Årets kvardagshelt
Styret 2023/2024
Årsmøte

Årsmøte 2023

Sirdal bygdekvinnelag arrangerte årsmøte 24.10.23, og 30 kvinner møtte opp for å vera med på årsmøte, informasjon, premiering og utnemning av årets kvardagshelt.

Årsmøtet følgde vanleg prosedyre med årsmelding, rekneskap og budsjett, før innkomen sak og og val av nytt styre. Dei to som gjekk ut av styret vart takka av med blomar.

Etterpå vart det servering, før informasjon om inspirasjonsseminaret i Stavanger 10.-12. november. Det er berre å bli frista og melda seg på, for me kan ikkje ‘’skulda på’’ lang reiseveg denne gongen!

May Britt Ousdal snakka om bli kjend-turane og delte ut diplom og gåvekort til Arna Reidun Sinnes, som var den einaste som var med på alle dei sju turane i år. Gratulerer! Om nokon har idear til turar, lokalkjende personar eller vil vera med i arrangementsgruppa, er det berre å melda frå til May Britt.

Litt feiring og mediadekning måtte det jo bli når ein doblar medlemstalet på under eitt år, og det med høg sjampagneføring og gode kaker! Blir neste mål ny dobling eller 100 medlemer…?’

Kvelden vart avslutta med  utnemning av årets kvardagshelt, May Britt Ousdal, men det kjem me nærare attende til etter kvart.

Helsing frå Noregs bygdekvinnelag:

Gode bygdekvinner i Sirdal Bygdekvinnelag 

Gratulerer med dobling av medlemstallet 😊

Fra 30 til 60 medlemmer! Helt utrolig! Norges Bygdekvinnelag trenger sånne entusiastiske Damer som Dere!

Ved å bli flere – får vi til mere – og vi blir mer synlige! En ting er sikkert. Det er aktivitet som skaper medlemmer. Så fortsett det gode arbeidet – formidle det gode budskapet – vær aktive og fortell andre hvor fint dere har det i Sirdal Bygdekvinnelag – og som er en del av en landsomfattende organisasjon.

Åååå…Rogaland – pr. uke 41 – topper medlemsstatistikken vår. Fantastisk! Men det er andre lag som også står på, og puster dere i nakken.

Ønsker dere et godt årsmøte. Kos dere skikkelig i kveld, og så ser jeg kanskje noen av dere på inspirasjonsseminaret i Stavanger.

Lykke til videre med det gode arbeidet dere gjør 😊

Med vennlig hilsen

Jorun Henriksen

Leder i Norges Bygdekvinnelag

www.bygdekvinnelaget.no

Og jammen fekk me eit nytt medlem i løpet av kvelden òg!