Hopp til hovedinnhold

Skare Bygdekvinnelag

Årsmøte 7.november 2023.

21 medlemar møtte til årsmøte.

Leiar Gunvor Stana Seljestad ønska oss alle velkomen.

Ho refererte frå regionsmøte på Sekse. Det møtte opp 23 medlemar frå alle laga i region Folgefonn. Veldig lærerikt å møtas og få høyra om andre sitt arbeid i laga.

NBK - høyringsuttalelse har frist 24.nov, Vi går gjennom skriv på første styremøte

Vi bestemte oss til å gi julegave til ein organisasjon i Ullensvang kommune. Det blei at vi delte mellom to hjelpeorganisasjoner. Då blei det Frelsesarmeen og Kirkens Bymisjon i Odda som får kr.5000 kvar. Gunvor tar kontakt og inviterer leiararane opp til julemøte vårt. Trulig får vi høyra meir om organisasjonsarbeidet der.

Det var og lagt fram forslag om å invitera brukerane til Kirkens Bymisjon opp til ei matøkt seinare.

Kari las dikt av Hans Børli.

Brynhild og Lillian var på styremøte i Bunadsnemda til Odda og Skare Bygdekvinnelag. Vi har ein flott brurebunad og 2 herre/guttebunader saman. Det er no laga ein flott glassmonter som bunaden står utstilt i ute på kontoret til  Liv Solfrid Lono. Til våren vil vi prøva å få den utstilt hos ein gullsmed i Odda. Vi sender forespørsel til Berg Gull og Sølv om utstilling i april/mai.. Vi vil og markedsføre bunadene med annonse i HF. 

26.november skal vi ha basar på Grendahuset. Då håper vi at mye folk kommer. Flotte gevinster på både årer og bøker. Det er bl.anna laga bringklut og belte til bunad som blir hovedgevinsten på bøkene. Vi selger lodd fra 17.til 25 november på Joker i Skarsmo.

Valget gikk bra. Gunvor S.Seljestad fortsetter som leiar. Ny nestleiar blei Anne Torill Jøsendal Naasen og ny kasserar Ingunn Løyning. Studie/kus tar Tone Nilsen.