Hopp til hovedinnhold

Skare Bygdekvinnelag

Haustmøte 5.september

Vi kom inn til pynta border med flotte haustfargar, fin lyng og rognebærbusker. Det var styret som hadde mat denne dagen og veldig kjekt å møtast igjen, 

Gunvor ønska velkommen til første møte etter ferien. Spesielt til dei tre nye som som besøkte oss denne dagen. To av dei har alt meldt seg inn i laget. Veldig kjekt.

Gunvor referte til skriv fra Harry Solberg i Odda Mållag som vil ha oss med på Songkveld i Skare saman med Odda Songlag. Skulen skal og være med, og eldre i bygda som fortel frå si tid på skulen. Det er sanger som blei brukt i tidligere tid som skal tas fram igjen. 29.oktober blir det. 

Den tradisjonelle epleturen vår til Sekse tar vi samme dag som Regionsmøte 18.okt. på Granatun med Børve og Sekse BK som vertskap.

Kari las dikt av Hans Børli og Gunvor gjekk gjennom NBK skriv.

Det blir laging av betasuppe på skulen med 1. og 2.klasse 16.oktober. Det gler vi oss til. Strikking med 4.klasse blir i spetember.

Vi snakka og om basaren vi skal ha 26.november. Vi sitter i Skarsmoen på Joker og selger lodd vel ei uke før basaren. Mange fine gevinster er laga både til bok og årar.

Det blei endel prating medlemer i mellom. Lenge siden sist noen av dei møtast. Deilige vafler blei servert og Kari overaska med god oste kake!