Hopp til hovedinnhold

Skare Bygdekvinnelag

Vi koser oss med god kaffemat.

Kari las fra Framsteg. Det er ei "avis" som vi kan skrive både dikt og fortellinger i. Dessverre ikkje vært i bruk på mange år. Kanskje noe å ta opp igjen?

Under loddtrekkinga er alle spente! Det er matkomiteen som har med seg gevinster. Loddtrekning på mobilen!

Medlemsmøte 5. mars

Det møtte 22 medlemmer.  Borda var fint påskepynta.  Gunvor ønskte velkomen og referat vart lest av Kari og godkjent.

Margretha abeider som frivillig ved Kirkens Bymisjon og fortalde om dette.  Det vart diskutert om SBK rett før 17. mai skal lage Vetlagraut til brukarane. 

14. februar vart det arrangert strikkekafe, det møtte 10 medlemmer og få -3- stk utanom.  Arrangering av strikkekafe vil bli tatt opp att på første haustmøte.

Det vert Siderfestival 9.-11.mai.  SBK har fått spørsmål om å selge mat laurdag 10. mai.  Kjem tilbake til dette på neste møte.

Konfirmasjonsbunadane er utlånt og brurebunaden er utlånt i august.

Nøysem-prosjektet skal gå over 2 år, kjem tilbake til dette.  Aprilmøtet er flytta til 9. april og skal væra på Tresmyr hos Solvor.  Maituren vert til Eidfjord, undersøkje om Natursenteret er ope og at vi kan eta middag.      17. mai:  SBK treng ein til å bera fana. Vert teke opp på april-møte.  

Til slutt:  Kari llas fra "Framsteg".  Vi fikk servert kaffi og gode "lappar" av Liv, Torhild og Brita.  Kari tek kontakt med skulen om tidspunkt for "lappa"-steiking og koking av Vetlagraut i april. 

Takk for kjekt møte.

Tone