Hopp til hovedinnhold

Skare Bygdekvinnelag

Flott jubileumskake.

Tone fortel bl.anna at Gunvor har vært leiar i 20 år og vil overrekke blom til ho.

Flinke Gunvor.

Vi koser oss.

Vertinna våri Ola løo Inger Lise fortalte historie om plassen.

Litt utlodning blei det og. Margreta glad vinnar.

Johanna med flott blomakorg!

Anne Gurid, den heldige vinnar av hovedgevinsten

Bjørg vant og`

Kari las fra Framsteg lagsbladet vårt. Oppsummering frå dei 75 åra.

Kjekke damer. Brita og Bjørg.

Skare Bygdekvinnelag - 75 år

Skare Bygdekvinnelag ble stiftet for 75 år siden og lørdag 19. oktober 2024 ønsket vi å ha en markering.  Vi var 20 medlemmer som møttes på Skarsmo.  Der ble vi hentet av Odda Rutebuss og kjørt til OlaLøo i Mauranger.  Vi ble tatt vel imot av Inger Lise.  Menyen var hjortegryte og karamellpudding til dessert.  Nydelig mat.  

Gunvor ønsket velkommen.  Mellom hovedrett og dessert leste Kari fra Framsteg - lagsbladet vårt.  Det var oppsummering av 75 års historie fra starten og til idag.  Det viste et bygdekvinnelag som har bidratt med mye forskjellig i bygda.  I løpet av disse 75 årene har det kun vært 12 lederer.  Margot og Gunvor har begge vært ledere i 20 år.  Gunvor fikk overrakt blomster.  Margot kunne dessverre ikke være med, men Tone og Kari ville ta turen på søndag med blomster og kake.

I løpet av kvelden hadde vi konkurranser av ymse slag.  Vi hadde også utlodning med flotte gevinster.  Inger Lise fra OlaLøo fortalte om løo og oppstarten av stedet som serveringssted.  

Kvelden ble avsluttet med kake - Hvit Dame og kaffe.   Det var 20 damer som takket for seg og som var veldig fornøyd med kveldens feiring av 75-års jubilanten.   OlaLøo kan varmt anbefales, flott lokal og maten kjempegod.  Vi kommer gjerne igjen.

 

Hilsen Tone, referent.