Mat og drikke på Framtidsfredag
Fredag 23. juni møtes vi på Framtidsfredag. Her er programposter for alle, og vi skal endelig snakke om mat, delta på matkurs, og ha det trivelig sammen. Husk å kjøpe billett som gir deg tilgang til program fra kl 08.00 - 16.00.
Mat og drikke er et av deltemaene på årets Framtidsfredag.
08.00 Felles frokost i Rådhussalen
10.00 Bærekraftig kjøtt
11.00 Kurs i hverdagsmat
12.00 "Det er maten vår, for pokker" med Anders Nordstad
13.00 Hvordan står det til med det norske matsystemet - en sofa prat med Anders Nordstad, Trine Vaag og Bjørn Vik Mo
14.00 Ka ska vi med Kløbb? En samtale mellom Kirsten Indgjerd Værdal, Ann Kristin Wang, Vigdis Hjulstad Belbo og Kyrre Dybdahl.
En samtale om lokal matkultur
15.00 Hvordan kan vi få et mer bærekraftig matsystem og økt sjølforsyning. Anstein Lyngstad, fungerende landbruksdirektør
Les mer om Framtidsfredag her Framtidsfredag - en dag for framtidas Trøndelag