Sommeravslutning

Medlemsmøte på Tresfjord Museum

Sommermøtet ble avholdt på Løa på Museet 8.juni 2021. Vi var 18 medlemmer tilstede, og praten gikk lett og vi var glade for å endelig få møtes igjen. 

Aud ledet møtet og gratulerte først vårt mangeårige medlem i Tresfjord Bygdekvinnelag, Liv Borghild Hildre som nyvalgt leder i distriktslaget i Møre og Romsdal. Hun refererte også fra zoom-møte initiert av Liv Borghild. Deltakerne vare så mange som mulig fra de forskjellige styrene i lokallagene og distriktsstyret. Lokallagene fikk 3 minutter hver for å presentere sitt lag, og distriktsstyret informerte om sitt arbeid. Minnet om kontigent og at arbeidet med adventskalenderen går sin gang.

Ellers hadde vi medlemssaker opp og gikk etterhvert over til mat og prat. Menyen var tildels restefest med flatbrød og smør fra kulturdagene for 5-klassingene i kommunen, samt nydelig spekemat, potetsalat og melon. Selvsagt hadde vi loddsalg, og det ble solgt 183 lodd, inntekten går til turkassa vår.

Til slutt var det blomsterutdeling og gratulasjoner til Solveig som fylte 60 år og Eli med sine 75 år. Liv Borghild fikk også blomstergratulasjon.

Bli medlem