Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Vi koser oss med rømmegrøt

Linda smaker på skjea også 😂

Sofakroken….

Sofakroken

Deilig kake. Det ble også servert hjemmebakt hvetekringle

Et par vant flere tomatplanter! Og Ingegjerd var på plass!❤️

Solen var der og litt dis over åsene i vest når vi ruslet hjem

Årets rømmegrøtmøte på Krokeborgåsen 5. juni 2023

Deilig rømmegrøt fristet nok denne sommerkvelden. 18 stk og hunden «Odin» var på plass. Gjøken også - som hvert fall jeg hørte på veg til hytta. Koko koko koko

Alle fikk plass i år også. Og hyggelig innslag var besøk av Linda som har vokst opp ved/på denne hytta. Det ble mimret om noen opphold der. Det hun hadde glemt var at hun hadde deltatt på rømmegrøtmøte i 1985 - bare 9 år gammel! Men tilbud om medlemskap fristet visst ikke. 
leder ønsket velkommen og leste en sommerhilsen fra VBKs leder til medlemmene. Det ble referert fra VBKs styremøter om hvilke lag som deltar i prosjekt advetskalender. Vårt nærliggende Nykirke har kanskje noen ekstra til salg. Og VBK har også for oss som ikke deltar.

VBK vil støtte lagene med ny roll up/beach flagg/bordflagg med ny logo opp til kr 3000,-. Vi ser ikke behov.
Inspirasjonskveld blir 27.09.2023 i Skjeestua. Styrevervsamling 15.11.2023 same sted.
Bygdeløftet - et samarbeid med Bondelaget, Bygdeungdomslaget og Bygdekvinnelaget vil med aktiviteter og arrangementer sette gode bygdeliv på agendaen. Mer informasjon kommer! 27.10.-05.11.2023.

Vi bes sjekke medlemsregisteret vårt da VBK ikke får betalt for medlemmer som står med ubetalt kontingent. På neste årsmøte vil begge tall opplyses om.

Husk å luke burot! Dette er like viktig alle år. Vil forebygge burotpollenallergi.

3 lag er foreslått som årets lag i Vestfold. VBK har valgt å gå videre med ett som videresendes NBK. Avgjørelse faller på inspirasjonsseminar i Stavanger i 10.-12. november. Dette er åpent for alle……

Det har vært zoommøter om skolemåltid og «Korleis ta vare på matjorda» med tips om hvordan vi kan påvirke kommunepolitikken. Vi har ikke deltatt på disse. VBK vil dele en del på Facebook i denne sammenheng. Ref kommunevalg til høsten. Vi engasjerer oss ikke politisk.
20.-30. august er Bygdekvinneuka og det oppfordres til vervekampanje. Kan vi få noen nye medlemmer? 👏🤗

Etter deilig servering, kos og prat var det tid for å rusle gjennom skogen denne lyse kvelden med fuglekvitter og sol på vei ned i vest. Dis over fjellene lagde fin stemning, men synes ikke så godt på bildet.

God sommer til alle! Men nå ønsker vi nok regn……☀️🌦️☔️💦