Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Medlemmer

Medlemmer

Nydelig kringle

Torunn Døvik var vertinne (sammen med Anne Bergan)

Årsmøte


26. november 2021 avholdt vi årsmøte i UBK med 15 av 18 medlemmer tilstede. Godt oppmøte i vårt lille lag 💐🤗

Årsmøtepapirer var levert medlemmene og både innkalling, saksliste, årsberetning og regnskap/budsjett ble godkjent. Innkommen sak var ønske om å begynne møtene kl 1800, og det ble godkjent mot 2 stemmer. Så fra og med julemøte begynner vi kl 1800. Styret har kun tatt ut halv godtgjørelse i koronaårene. Noen hadde levert inn innspill om at styret burde få full godtgjørelse likevel. Ingen stor meningsutveksling om dette, så halv godtgjørelse (som styret har bestemt selv) blir stående også for 2021. Det ble ikke helt avgjort hva vi gjør med stell av blomstene/urnene ved kirken. Urnene er fine i seg selv. Vi avtaler nærmere med Menighetsrådet. Så var det valg. Ikke særlig vanskelig da alle tok gjenvalg!

Så hadde vi en hyggelig stund med kaffe- og kakeservering. Det ble snakket om hva vi ønsker å gjøre og forslag til motetemaet mm ble foreslått. Vi fikk også 10 kakebakere på liste til årets julegrantenning 1. søndag i advent. Juletrefest vil arrangeres rett over nyttår (dato ikke fastsatt da vi synes søndag 9. blir ganske sent). Alternativ blir en hverdag på ettermiddagen. 
Tradisjonen tro sang vi noen værs av "Å jeg har ingen bondegård" både først og sist. Vertinner ble takket, og vi diskuterte enkelte møtetemaer. Forslag var: "Sterk og stødig", hørselproblematikken, blomsteroppsetting, kniver og treskjæring, besøk hos/av Husfliden med vekt på strikking, besøk hos Olgars + RAK.  Ingen turforslag i nærområdet, men hvis busstur ble Roseslottet, Munch-museet og Blåfarveverket nevnt. Så får vi se hva vi ender opp med.

Leder Jorunn Kjærnes takket for fremmøtet og ønskes alle vel hjem.