Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Årsmøte 25.10.2022

Et årsmøte med 2/3 deltakelse denne gang.

Leder Jorunn Kjærnes ønsket alle vel møtt. Hun leste Wenches favorittdikt «Ord over grind» av Haldis Moren Vesaas som var å lese i «Bygdekvinner» 01/2022 som handler om vennskap. 
Årsmøtesakene ble vedtatt med en økning av to poster på budsjettet og et par rettelser/ tilføyelser i årsmeldingen og arbeidsplanen for 2023. Valgkomiteens forslag ble godkjent, så nå består styret av: Jorunn Kjærnes, Torhild Heide Bjørndal og Anne Jorunn Joberg i tillegg til Tove Skautvedt Sæthre som gjenstår 1 år. Olaug Grytnes ble valgt til 1. Vara. 
Det ble noe diskusjon om hva vi gjør med så mange godt voksne medlemmer. Ikke mange er interessert i verv lenger…… Leder takket for de som har gjort innsats siste år i hyggetreff, med turer, strikketreff og møtevirksomhet. Nesten alle har bakt kaker til julegrantenning og Åpen Gård. 

Nå gleder vi oss til advent-/julemøte 29.11.2022 kl 18. Påmelding til Tove (også med følge). Det blir utlodning, så ta helst med en gevinst.

Servering sto Torunn Døvik og Torhild Heide Bjørndal for inkl gevinster til kveldens utlodning. Berit Sæthre og Britt Sjuve gikk ut av styret og fikk overrakt pene rosebuketter. Leder fikk en orkidé da hun fremdeles stiller som leder.