Kjøttsuppe
Ristet brød
Kaffe med kaker
Koronavirus
En ny tanke
1 m avstand er viktig!

Årsmøte avholdt på Holt gård

Undrumsdal bygdekvinnelag avholdt årsmøte på Holt gård 27. oktober 2020.

Det har vært et rolig år for vårt lag. Vi har avlyst alt av møter og arrangementer siden nedstengningen av samlinger av ulike slag i mars. Likevel hadde styret planlagt årsmøte - både for å samles og å gjennomføre årsmøtet.  Leder Jorunn Kjærnes ønsket 13 av 17 medlemmer velkommen. Vi har mistet et medlem dette året. 

Vi startet med servering av deilig kjøttsuppe. Godt krydret servert med store ristede brødbiter. Det smakte godt og passet bra på denne regnfulle høstkvelden. 

Årsmøtet gikk utrolig raskt og greit. Årsmelding og regnskap ble godkjent og kun en utskifting som vara i styret. Vi har holdt oss til samme opplegg som tidligere. Nytt av året var flatbrødkurs og et enda mer populært lefsekurs. Dette kunne vi tenkt oss å gjenta, men pga koronaepidemien dropper vi det. Styret har også halvert sine godtgjørelser for inneværende år! 

Vi sang noen sanger mens Anne Jorunn Joberg spilte trekkspill, leder fortalte litt om at vi dropper både julemøte og juletrefest og videre anser hvordan tida blir. Hun leste også et dikt fra bladet vårt. Ingegjerd Backe leste også et dikt om bondens liv og uttrykte urolige tanker om samholdet i bygda vår og alle som flytter til Revetal. (Men husk alle som flytter til Undrumsdal! Vi må nok gjøre mer for å få disse til å delta utenom barnerelaterte ting.)

Tove Skautvedt Sæthre hadde en morsom fremvisning av en bildeserie med morsomheter rundt koronasituasjonen.

Så ble det kaffe og kaker og trekning av gevinster. Denne gangen vant alle. I tillegg vant Ellen Gjerpe Hansen fruktkurven som var sponset av Meny.

Jorunn takket Jorun Ouff for tiden som varamedlem i styret med en flott alpefiol. Hun takket også for at styret fikk ny tillit. Nytt varamedlem er Britt Sjuve. NSå får vi håpe tidene blir bedre så vi kan ha møter igjen. Det var ønske om at vi skal starte opp med turene våre igjen (som er for alle). I mellomtiden kan vi kontakte Anne Jorunn Joberg om turer som strikkegruppa har mens de ikke har samlinger. Hyggetreffet er heller ikke aktiv i denne tida.

Vi takket for en hyggelig kveld og håper det ikke blir for lenge til vi sees igjen. 

årsmøte
Bli medlem