Leder Jorunn Kjærnes overrakte blomster til Berit Sæthre, Anne Jorunn Joberg og Anne Bergan som en liten takk for alt de gjør for hyggetreffet!

Årsmøte på Dalheim 25.10.2016

Årsmøtet ble raskt unnagjort da valgkomiteen hadde fulgt nye vedtekter og kuttet ned på styremedlemmene.

Leder Jorunn Kjærnes ønsket alle vel møtt og etter sang akkopagnert av Anne Jorunn Joberg. Deretter ble årsmøtet unnagjort i rekordfart. Ellen Gjerpe Hansen og Anne Jorunn Joberg gikk ut av styret etter flere år som "uunnværlige" styremedlemmer - så vi får se hvordan det går.... Men nye kom inn: Britt Sjuve overtar som kasserer. Og da vi nå kun er 3 i styret, har vi ingen som har ansvar for "resten"/nestleder. Men Jorun Ouff trer inn som 1. vara - så mye vil nok falle på henne. Tidligere 1. vara Karin Haughem er nå 2. vara. Ellers var det ikke de store rokkeringene. Vi fikk mye skryt for at et så lite lag kan få til så mye. Vi inkluderer også menn på møtene når de finner det interessant og på alle turene er de hvertfall med! Så har vi jo også svømmekurs for barn, strikkekafe og flere turer + hyggetreff for pensjonister over 60 år.. Dessuten pynter vi i kirken, holder juletrefest, støtter opp om Undris og Juba og ellers der det faller seg naturlig. Hurra for oss!

Marit Haugen var hos oss og skulle vise oss det supre rengjøringssystemet Enjo. Noen bruker, noen er skeptisk og noen bruker både slike kluter og vann/såpe. Slik er det med den saken i vårt lag. Vi fikk litt dårlig tid pga lange filmfremvisninger, men vi rakk å se hva det var. Så er det opp til hver og en å bestille ved å kontakte Marit Haugen direkte.

Vi fikk servert deilig kake og kringle av kveldens vertinner.

Litt spesielle takkegaver til de som gikk ut av styret - gavekort på kattemat, kattemat og garnnøster. Dette henviser til ønske om en pusekatt (som det ikke passet å overlevere nå) og strikkegleden som er i strikkekafeen som vi holder hver måned. Karin har også vært engasjert i lueprosjektet der vi med flere har strikket luer til alle barn på Solerød skole. De skal overleveres 11. november.

Takk til alle!

Bli medlem