Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Velkommen!

Mange ting

Wenche Bue fortalte om stedet, utviklingen og populariteten til landhandelen

Pyntet med salgsartikler

Salgsvarer

Deilig

Valgets kval - eller ta to

Flere ting

Engler var det også

Oss...

Flere av oss

Oss

Besøk hos Vika Landhandel


Mange var interessert i dette "landhandleriet" som vel kan sies å være noe helt annet!

Vi var hele 20 stk (inkl 3 menn) som møtte opp for å oppleve denne fullstappede forretningen. Og det er godt oppmøte!

Etter å ha tittet litt nysjerrig rundt på det meste samlet vi oss tett i rommet der ovnen sto. Ganske grøssent denne dagen med -15-20 grader! Vi var heldige vi som satt nærmest ovnen!

Leder Jorunn Kjærnes ønsket alle vel møtt til dette første møtet siden november. Mange hadde som sagt møtt opp. Ikke mange av oss som hadde vært innom her før.

Wenche Bue, som står bak herligheten, begynte med denne hobbyen etter hun ble pensjonist. Det hadde vært mye mer jobb en forutsatt, som de fleste som starter en bedrift sier, men hun er veldig fornøyd nå etter ca 2 års drift. Det er folk innom hver dag som de har åpent: Torsdag, fredag og lørdag fra kl 1200-1600. Dessuten tar de imot lag og foreninger på dag- eller kveldstid i tillegg. Så de føler det er mer enn nok å stå i med. Wenche har også flere til å hjelpe seg/være med i drifta, så som Tone Heian (opprinnelig fra Moi i Rogaland) som er ei kreativ jente som kan få til mye på bestilling. Jeg må bare si: Stikk innom å sjekk alt som er mulig! Dessuten hadde hun god hjelp også av et par andre venninner. Men her var det litt av hvert å få kjøpt: Karameller og sukkertøy, te, syltetøy og honning, nydelige kosedyr av ulik rase, klær og servicer, pyntegjenstander av mange slag, treleker og folkevogner, pledd og puter og ulike bruksgjenstander, ja veldig vanskelig å få med alt. Men vel verdt et besøk - særlig til gaver og spesielle ting, men også fine linkjoler f.eks.

Og så var det deilig servering! Vi forsynte oss med horn m/pålegg og/eller kringle i tillegg til kaffe/te. Deilig bakevarer. Og så betalte vi før vi gikk!

En del ble nok litt frosne og stakk hjem etter hvert, men alt i alt ble det en hyggelig kveld. Og noen av oss vil nok finne veien tilbake ved anledning.
Takk for oss!

Det kan forresten opplyses at det skal arrangeres sang/spille-kveld med Truls Gran i begynnelsen av april. (Tror det er 3. eller 4.).