Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Roar Lefsaker forteller..... og serverer.

Ingegjerd Bake leste en historie. Ole Hafell og en "praktikant" fra Tromsø....

Gjester

Berit Sæthre ønsket velkommen - og hun overrakte også blomster som takk for underholdning...

Glemte å ta bilde av den gode og innbydende maten, men her er drikke.....

Hyggetreffets juleavslutning på Holt gård

Torsdag 24. november 2016 hadde hyggetreffet juleavslutning - På Holt gård denne gang. 27 personer hadde tatt turen.
Berit Sæthre ønsket alle sammen velkommen og vi hadde 1 minutts stillhet for Elsa Monsen som hadde gått bort siste året. Deretter ble ordet gitt til Ole Hafell som tradisjonen tro underholdt oss med sanger og historier en times tid. Vi sang alle sangene på arket vårt og historiene var "Sankt Nikolas på besøk" av Clement C. Moore, "Om hundre årer allting glemt" av Knut Hamsun, "Pappa Panovs gjester" etter en fortelling av Leo Tolstoj og"Den gamle julesangen"  av Marjatta Kurenniemi. Roar Lefsaker med hjelper serverte egenlaget kjøttsuppe av gårdens produkter med brød fra bakerovnen. Hjemmelaget saft og desserten kvarg med byggryn og bær m/kaffe og te. Alt smakte veldig godt! Det ble noen hyggelige timer rundt bordet. Vi sang også Berits egenkomponerte sang fra forrige gang vi var på Holt gård (i 2010).
Tusen takk for en hyggelig dag med deilig servering - og ikke å forglemme: Tusen takk til Berit Sæthre, Anne Bergan og Anne Jorunn Joberg som året gjennom sørger for at vi alle får noen hyggelige timer med deilig servering en gang i måneden.
Anne Jorunn spilte også trekkspill denne dagen til alle sangene. Det setter vi stor pris på. Tusen takk alle dere og Holt gård v/Roar Lefsaker - se  www.holtgard.no.