Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Nydelige - og deilige ostefat. Vertinne Ellen Gjerpe Hansen. I bakgrunnen Ole Kjærnes.

Ole og Torunn Døvik + vertinne Karin Haughem.

Pent pyntet bord.....

En mus og en bok med musehistorier.

Juleavslutning

En hyggelig juleavslutning på Dalheim tirsdag 29. november 2016. 20 stk tilstede og deilig ost/kjeks/is med tilbehør ble servert av vertinnene Ellen Gjerpe Hanen og Karin Haughem (godt hjulpet av Kåre Hansen og Kjell Haughem).

På Dalheim var kjellerstua pyntet i adventsfarger. Ostefatene var fulle og lekkert dandert og drikke sto oppstilt på eget bord.

Leder Jorunn Kjærnes ønsket alle hjertlig velkommen, vi sang "Vi tenner våre lykter" før leder leste en historie om "Piken som julenissen ikke kjente". Så var det fritt fram med mat og drikke og praten gikk lystig. Deilig! Tove Skautvedt leste en musehistorie i tilknytning til at hun viste fram en mus som kvinner i Afrika lager og som blir solgt her i landet til inntekt for dem. Det var ikke flere mus igjen akkurat nå, men flere ventes senere - så da kan vi sikre oss noen til neste jul. Rart med det at vi forbinder mus med jul!

Så var det loddsalg. Alle gevinstene var gitt som gave fra forretninger på Revetal og medlemmer. Trekningen viste at noen har mer vinnerlykke enn andre. Til glede for dem, men kanskje ikke for oss andre...... Men en hyggelig kveld ble det! Jeg håper alle var fornøyd og vil komme tilbake på neste møte. Vi avsluttet kvelden med å synge "Jeg snører min sekk" og "Tenn lys" før alle ble ønsket vel hjem og en fin adventstid!

Kveldldens vertinner med hjelpere ble også behørig takket for deilig servering og pent dekket bord.

NB! Vi minner om juletrefesten på Dalheim søndag 8. januar kl 1600. Alle ønskes velkommen.
Videre ønsker vi innspill/ønske om tema på et par møter. Ring Tove eller Jorunn..... Takk.