Tove og pianospiller Sande Larsen
Pianospiller Sande Larsen

Juletrefest 6. januar 2019 på Dalheim

Ca 50 barn og voksne fant veien til vår årlige juletrefest.

Tove Skautvedt Sæthre ønsket alle velkommen og vi begynte med kakene, da mange allerede ventet på å kunne forsyne seg. Det gikk unna med kringle, muffins og sjokoladekake og julekaker og pepperkaker var fremdeles populært. Saft og kaffe smakte også - de "små" ble tørste av å springe rundt......
Etter en god hyggestund var det gang rundt juletreet. Vi hadde fått en god kar fra bygda til å spille og vi hadde tekst på veggen (men dette var litt smått for de som gikk rundt juletreet). Nei - vi må nok repetere julesangene slik vi gjorde på skolen i vår tid....! Men "Så går vi rundt om en enebærbusk" og "O jul med din glede" gikk veldig greit. Og når "På låven sitter nissen" kom til siste vers, visste alle hva som ville skje. Og ganske riktig: En spretten nissen dukket opp på scenen og hoppet elegant ned til spente unger som gjerne ville ha en godtepose.

Mere program enn dette var det ikke, men ungene gledet seg og sprang og lekte så det var en fryd. Vi håper dere alle kommer tilbake neste år!

Jul
Bli medlem