Hopp til hovedinnhold

Vang Bygdekvinnelag i Hedmark

Styret i Vang Bygdekvinnelag 2023-2024
Vakre staker og lykter, Monas redesign
Vakre staker

Årsmøte i Vang Bygdekvinnelag

25.oktober, ble det avholdt årsmøte i Vang Bygdekvinnelag. 32 bygdekvinner i alderen 25-91 år var samlet i gamlebygningen på Kåtorp.

25.oktober, ble det avholdt årsmøte i Vang Bygdekvinnelag. 32 bygdekvinner i alderen 25-91 år var samlet i gamlebygningen på Kåtorp. Leder Anne Rustad ønsket oss velkommen og tok oss gjennom programmet for kvelden, etterfulgt av årsmøtesakene. Det har vært særdeles god aktivitet gjennom året og vi må skryte av at vi har vervet hele 16 nye medlemmer! Styresammensetningen forblir slik den er i ett år til. Regnskapet viser et lite overskudd også i år.

Vi hadde besøk av Mona Antonsen, Mona’s Redesign, som hadde med seg mange flotte og lekre kreasjoner av fat, lamper, lysestaker med mer. Her var det noe for enhver smak og samtlige fikk kjøpt med seg en skatt eller to hjem✨

I år var det høstlig meny med gode smaker fra lokale råvarer, blant annet med gulrot og løk fra Skraastad Gård og Gartneri, poteter fra Ingvoldstad Gård og epler fra Gilemoen Gård. Vi fikk servert gulrotsuppe med tilbehør, eple- og pærekake, samt eplemost, kaffe og te. En fin årsmøtekveld ble avsluttet med loddsalg og gevinster før vi ble ønsket vel hjem av styret.