Hopp til hovedinnhold

Vardal Bygdekvinnelag

Ola og Kåre underholder bygdekvinnene..

Ola og Kåre gir til beste

Lydhørt publikum.

Lydhørt publikum.

Lydhørt publikum II

Lydhørt publikum II

Sommeravslutning i Vardal bygdekvinnelag 7.juni 2022

Koselig sommermøte på Øverby på Unionsoppløsningens dag, 7.juni. Stemningsfull konsert med "Ola-Kåres". Disse ledet også an i allsangen.
Laget har i løpet av covid-åra fått 5 kvinner som har vært medlemmer i 50 år. Disse ble hedret med plakett utdelt av Laila Strand Nilsen. Leder Anna Opheim introduserte kveldens underholdere: "Ola-Kåres"

Trivelig sommermøte på Øverby - på Unionsoppløsningens dag, 7.juni. Storstua var nydelig pyntet med markblomster som grendekvinna hadde plukket før møtet. Stemningsfull konsert med "Ola-Kåres". Ola Thune og Kåre Dale trakterte trekkspillet og sang fine tradisjonssanger og ledet an i allsangen.

Laget har i løpet av covid-åra fått 5 kvinner som har vært medlemmer i 50 år. Disse er Kari Øksne, Mathea Amundrustad, Karin Markestad, Ragnhild Rygg Lunde og Astrid Skoglund. Bygdekvinnene ble hedret med plakett fra Norges Bygdekvinnelag, overrakt av Laila Strand Nilsen.

Marit Wolden Henriksen delte opplevelser fra dagen med oss i «medlemmets 5-minutter».

Leder Anna Opheim tok for seg aktiviteter vi har planlagt før sommerferien. Vi vil blant annet bidra med dugnad i Mjøsfestialen i helga etter skoleslutt og aktivitetsuka i regi av kirken min. Etterpå tok vi en titt på høstens planlagte aktiviteter. Gjøvik/Fredheim serverte spekemat, eggerøre, potetsalat og grønn salat som laget sto for. Nydelige kaker og kaffe til slutt. Loddsalg og utlodning er en viktig del av aktivitetene i laget, da disse bidrar til inntektene og skaper mye moro.

Kvelden ble avsluttet med ønsker om en riktig god sommer og med håp om nye, fine opplevelser fra august.

 

Ref. Vigdis