Hopp til hovedinnhold

Vestby Bygdekvinnelag

Apr
13
Sat

KURS I OMSØM OG REDESIGN med eget FIKSEVERKSTED

Gardarheim
-
Trude Helene Skage

Har du lyst til å lære å sy, eller se på muligheter for å sy om gamle plagg, så ta turen til oss. Det blir samtidig hekle- og strikkekurs for barn i samme lokale.

Vestby bygdekvinnelag tilbyr heldagskurs helgen 13 og 14. April kl 10-16 på Gardarheim i Garder (8 min med bil fra Vestby sentrum)
Har du lyst til å sy ditt eget av brukte stoffer, eller trenger du å redesigne klær du allerede har, men som ikke passer lenger?
Planlegg hva du skal gjøre på forhånd, og ha med mønster hvis du skal bruke det. Du kan sy deg noe nytt av gardiner, duker, sengetøy, eller av stoffrester du har liggende, eller du kan sy om klær du allerede har til noe annet der stoffet er for bra til å kaste.
Du må kunne sy, og ha egen symaskin, og husk også over og undertråd i rett farge, saks, målebånd, og knappenåler. Kanskje lurt å ha med ekstra synåler til symaskinen og en lang skjøteledning. Du må ha med egne knapper og glidelås hvis du trenger det i prosjektet ditt.
Vår kursleder er Gro Nordby, som driver med bla redesign på Frivilligsentralen. Hun har også holdt flere kurs i dette temaet, og hun tryller frem bla. vesker, handlenett, kjoler, festdrakter, kosedyr, og toalettmapper, av duker, broderier, sengetøy og restestoff.
Bygdekvinnelaget lager lunsj, og har kaffen klar begge dagene.
Pris for kurs inkl lunsj: medlemmer i bygdekvinnelaget 500 kr, er du ikke medlem, så koster det 700 kr.
Påmelding og evntuelle spørsmål innen 8. april til Trude på 91169140

FIKSEVERKSTED lørdag og søndag, drop inn fra kl 13.30 – 15.30
Kom innom å få reparert klærne dine som ligger ubrukt fordi de har gått i stykker, vi sitter klar til å hjelpe deg. Hull, glidelås, legge opp eller ned, sy i knapp osv. Vi hjelper deg å få fikset det du har, så ta turen innom.