Hopp til hovedinnhold

Vestby Bygdekvinnelag

Jun
08
Thu

Sommeravslutning og museumsbesøk Jegstad gård

Jegstad Gård, Vestby
-

Vi tar sommeravslutningen på Jegstad gård

Vestby Bygdekvinnelag inviterer til sommeravslutning på Jegstad Gård. Dagny Jegstad vil ta oss med inn i museet på gården og fortelle om historien til denne gården som er kjent for de fleste i kommunen. I museet er det samlet mye historie og mange gjenstander knyttet til både gården og Vestby.

Oppmøte kl 18.30 ved museumsbygningen. Etter omvisningen går vi inn i lokalet ved siden av hvor det blir servering og loddsalg.

Kjør inn ved skiltet merket Jegstad Gård. Følg veien og ta til venstre der den deler seg. Når du kommer frem til bygningene, så kan du parkere på ridebanen.

Håper mange har mulighet til å ta turen. Dette gjelder også mange av våre nye medlemmer som vi gjerne vil bli kjent med. Og om du fremdeles ikke er medlem, men har lyst til å bli bedre kjent med Bygdekvinnelaget, så er du hjertelig velkommen i kveld.

Dette er siste møte før sommerferien, men Bygdekvinnelaget vil være til stede under Olsokfeiringen i Son 29. lørdag. Hvis noen har mulighet til å være med å servere rømmegrøt etc, så send Marit en SMS på telefon 477 17 257

Seksjoner