Bør vi vite mer om hvordan vi kan bruke mindre kjemikalier i hjemmet? Vi jobber med å få vite mer…
Leder Anne Terningen har flere ganger invitert oss til sitt koselige sauefjøs. Der får vi være med…
Lokal osteproduksjon i Snertingdal! Vi fikk informativ omvisning i det restaurerte ysteriet,…
Denne dagen ble det kjøttkaker på gaffel og kjeks med byggmjøl! Bygg er det eldste kornslaget vi…
Vi besøker gjerne skolen for å fortelle om julebakst-tradisjoner! Her var det mange ivrige elever…
Denne Hartvig har bakt langt over 100.000 lefser, og er en stor ressurs på baketradisjoner! Denne…
Nydelig besøk hos Aase Moasveen, der vi fikk hjemmelaget rømmegrøt, god prat med kaffe og kaker,…
Det er kjekt å få være med ungdommene på Parken Ungdomsklubb, denne gangen for å bake…
Rabarbrasuppe og ville vekster for elever ved Dokka Videregående Skole våren 2025. Samlingspunktet…