Hopp til hovedinnhold

matkultur

30. Mai var vi på besøk på Kvelde mølle.
12. april arrangerte Kjose bygdekvinnelag bygdekveld på Eikvang i Kjose. Thorbjørn Abrahamsen kom og holdt foredrag om familiebedriften Th. A. Abrahamsen, eller slakter Abrahamsen.
Hvordan bruke ettervarmen i gamle bakerovner
BAKE KURS PÅ NÆRUM
Påstand: "Bruk og nytte av Ville Vekster er igjen veldig aktuelt!"
12 turdeltakere ble med på tur for å lette etter tranebær og nyte en kopp bålkaffe ved Breimåsan søndag 13. oktober.
Forsiden til "En møteplass for aktive kvinner gjennom 100 år". Jubileumsbok utgitt av Brandbu Bygdekvinnelag
Oct
14
Mon
I den nye boka til Brandbu Bygdekvinnelag – «En møteplass for aktive kvinner gjennom 100 år», finner du lagshistoria til en aktiv 100 åring. Mat og spesielt tradisjonsmat står sentralt for oss. Boka
potetkjeks
Oct
14
Mon
🍂 Vi markerer Verdens matvaredag torsdag 17.oktober kl 18.00 på skolekjøkkenet, Berger skole. 🍂Tema er: "Inkludering gjennom bærekraftig matkunnskap" og utveksling av mattradisjoner fra
Oct
14
Mon
Vi inviterer igjen til våre populære matkurs!
Abonner på matkultur