Hopp til hovedinnhold
Topp meny
Presse
Tradisjonsmat.no
Min side
Innlogging nettside
English
Instagram
Facebook
Hovedmeny
Om oss
Bli medlem
Nyheter
Arrangement
Lokallag
Kontakt oss
Meny
Søk
matkultur
Bruk av ettervarmen i gamle bakerovner
Hvordan bruke ettervarmen i gamle bakerovner
LEFSE OG FLATBRØD BAKE KURS
BAKE KURS PÅ NÆRUM
"Ville Vekster" i et Helseperspektiv
Påstand: "Bruk og nytte av Ville Vekster er igjen veldig aktuelt!"
Potetvafler
Potetvafler
Takkebaksten er i boks og frysar
Det hadde vore plass til fleire på kurset, men utbytet var stort for dei som deltok.
Mar
28
Thu
Temamøte: Dyrking i pallekarm
Mar
28
Thu
Kurs i TAKKEBAKST
Ferske lefser til påske!
Heder til kokarkjerringa, Kjellrun
Nord-Trøndelag bygdekvinnelag har gitt heder til tidligere fylkesleder, og kokarkjerring på Ersgard, Kjellrun Sakshaug.
Mar
28
Thu
Dyrk selv
Prosjektet NØYSOM skal inspirere oss til en mer miljøvennlig og bærekraftig hverdag. Å lære om dyrking, lokale råvarer, matlaging og sanking kan skape nysgjerrighet og forståelse for matproduksjon,
Sider
Nåværende side
1
Page
2
Page
3
…
Neste side
›
Siste side
Siste »
Abonner på matkultur