Hopp til hovedinnhold
Leder i Valgnemnda, Siri Bruem, ønsker å høre om gode kandidater til det nye styret i Norges Bygdekvinnelag. Styret skal velges på landsmøtet i Hordaland i juni. Foto: privat.

Leder i Valgnemnda, Siri Bruem, ønsker å høre om gode kandidater til det nye styret i Norges Bygdekvinnelag. Styret skal velges på landsmøtet vårt i Hordaland i juni. Foto: privat.

Vil du sitte i styret i Norges Bygdekvinnelag? Da vil Siri høre fra deg

Valgnemnda er i full gang med å finne fram til gode kandidater til styret i Norges Bygdekvinnelag. Har du lyst til å melde deg som kandidat eller vet om andre bygdekvinner som er egnet til å sitte i styret vårt, gi Siri Bruem, leder i valgnemnda beskjed innen 20. januar.

Det nye styret som skal velges under landsmøtet til Norges Bygdekvinnelag i juni, skal speile den mangfoldige organisasjonen vi er og det mangfoldige samfunnet vi lever i.

– Vi ønsker oss tips til bygdekvinner i alle aldre, fra hele landet og med ulik bakgrunn som kan være aktuelle kandidater til en slik oppgave. Vedkommende bør være glad i og ha erfaring fra frivillig organisasjonsarbeid, og ha lyst til å utvikle vår flotte organisasjon, sier Siri Bruem, leder i valgnemnda.

Gjennom et verv i styret i Norges Bygdekvinnelag får du mulighet til å jobbe med spennende saker, alt fra å være en tøff forbrukerorganisasjon og forvalter av norsk matkultur til kvinnepolitikk og kvinnesolidaritet.

 

Frist til å melde inn kandidater

Syns du dette høres spennende ut, ikke nøl med å ta kontakt med Siri Bruem eller de øvrige medlemmene av valgnemnda.

Frist til forslag på kandidater må være valgnemnda i hende senest 20. januar 2022.