Del den fineste turopplevelsen din med oss i vinter!

Send inn ditt beste vinterturbilde til vår fotokonkurranse og bli med i konkurransen om turutstyr og turbekledning av høy kvalitet

Vinteren er sol og vakre snøkrystaller, eller sidelengs vind og is i barten. Årstiden vi er inne i byr dessuten på et helt spesielt lys, med skarpe og klare vinterfarger. Kanskje er lyset spesielt verdifullt fordi det er så lite av det når mørketida slår inn over oss her til lands?

Husker du å ta med kameraet eller mobiltelefonen din neste gang du er ute på tur, så har du muligheten til å vinne flotte premier. Alt du trenger å gjøre er å sende inn dine fineste friluftsopplevelser denne vinteren til Norges Bygdekvinnelags fotokonkurranse. Tema for fotokonkurransen er #ektevinterglede, og vi ønsker oss bilder som viser frem turglede, fellesskap og det unike vinterlyset.

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN

- Merk turbildet ditt med #bygdaibevegelse #ektevinterglede og del det på Instagram og facebook. På facebook kan du dele bildene dine på www.facebook.com/bygdekvinnelaget.

-Du kan også sende inn ditt bidrag på e-post til anna.villa@bygdekvinnelaget.no. Skriv da en kort bildetekst, samt navn, telefonnummer og adresse.

Vi kårer tre vinnere som vinner flotte turklær fra blant annet Janus og Fjellreven.

Send inn ditt bilde innen 15.februar 2016. 

BILDETIPS

- Motiver der ting skjer, gir oftest de beste bildene.

- Dra nytte av de få timene med dagslys vi har nå om vinteren – planlegg turen din, når er lyset finest for å ta klare og skarpe bilder?

- Forsøk å fange en uventet situasjon. 

- Et godt bilde er et godt bilde uansett om det er tatt med en mobiltelefon eller et dyrt speilreflekskamera. Det gjelder å være på rett sted til rett tid.

Lykke til!

BYGDA I BEVEGELSE

Fotokonkurransen er en del av Bygdekvinnelagets prosjekt Bygda i bevegelse.  I 2016 satser Norges Bygdekvinnelag på å løfte frem hverdagsaktiviteten, og Bygdekvinnelagets mange lokallag inviterer til fire åpne folketurer over hele landet gjennom de fire årstidene, med fokus på turglede, lavterskelaktiviteter og utemat. Målet er å gi deltakerne positive opplevelser i naturen, senke terskelen for å komme seg ut på tur og motivere flere til å være fysisk aktive gjennom hele året. 

 

Bli medlem