Del ditt beste turbilde med oss!

Livet er best ute, også om vinteren! Del din fineste turopplevelse med oss før 15. februar, så er du med i konkurransen om flotte turklær fra Janus og Fjellreven.

Vinteren er sol og vakre snøkrystaller, eller sidelengs vind og is i barten. Årstiden vi er inne i byr på et helt spesielt lys, med skarpe og klare vinterfarger.

Husker du å ta med kameraet eller mobiltelefonen din neste gang du er ute på tur, så har du muligheten til å vinne turutstyr og turbekledning av høy kvalitet. Alt du trenger å gjøre er å sende inn ditt beste vinterturbilde til vår fotokonkurranse innen 15. februar. Tema for fotokonkurransen er ekte vinterglede.

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN

- Merk turbildet ditt med #bygdaibevegelse #ektevinterglede og del det på Instagram og facebook. På facebook kan du dele bildene dine på www.facebook.com/bygdekvinnelaget.

-Du kan også sende inn ditt bidrag på e-post til anna.villa@bygdekvinnelaget.no. Skriv da en kort bildetekst, samt navn, telefonnummer og adresse.

Vi kårer tre vinnere som vinner flotte turklær fra blant annet Janus og Fjellreven.

Send inn ditt bilde innen 15.februar 2016. 

BILDETIPS

- Motiver der ting skjer, gir oftest de beste bildene.

- Forsøk å fange en uventet situasjon. 

- Dra nytte av de få timene med dagslys vi har nå om vinteren – planlegg turen din, når er lyset finest for å ta klare og skarpe bilder?

Lykke til!

BYGDA I BEVEGELSE

Fotokonkurransen er en del av Bygdekvinnelagets prosjekt Bygda i bevegelse.  I 2016 satser Norges Bygdekvinnelag på å løfte frem hverdagsaktiviteten, og Bygdekvinnelagets mange lokallag inviterer til fire åpne folketurer over hele landet gjennom de fire årstidene, med fokus på turglede, lavterskelaktiviteter og utemat. Målet er å gi deltakerne positive opplevelser i naturen, senke terskelen for å komme seg ut på tur og motivere flere til å være fysisk aktive gjennom hele året. 

Bli medlem