Hopp til hovedinnhold

Buskerud Bygdekvinnelag

Hjelp, vi trenger nye krefter i distriktsstyret

Kunne du tenke deg et år eller to med mye lærdom og ikke minst å etablere et sosialt nettverk på tvers av lokallagene?

Til årsmøtet i slutten av mars blir det stor utskiftning i styret.  Lederen for valgnemnda har vært i kontakt med meg og er ganske bekymret/fortvilet når det er så vanskelig å få folk til å stille til valg.

Jeg – og resten av styret i Buskerud – har en innstendig oppfordring til deg.  Hvis du blir spurt om å være med i styret – si ikke nei umiddelbart.  Tenk nøye gjennom om du kanskje kunne tenke deg ett eller to år i styret sammen med flotte Buskerud-damer.  Har du ikke andre verv, eller er du usikker på om du klarer det, si allikevel JA.  Du vil se at du klarer det!! Det vet vi, for vi tenkte akkurat det samme!

Synes du at hverdagen er travel nok?  Det betyr ikke ukentlig arbeid å være i styret.  Litt ekstra inn mot årsmøtet, men ellers er det ikke veldig krevende.  Vi har nå en del møter på Zoom, det sparer oss for mye reising.  Men innimellom treffes vi hjemme hos en i styret, og da har vi det så hyggelig i lag!  Er du usikker på Zoom?  Det var vi også, men vi andre vil hjelpe deg slik at du blir kjent med digitale møter.  Har du gjort det et par ganger, vil du se at det er enkelt.    

Distriktsstyret gjør det enklere både for de som leder lokallag og for damene i Norges Bygdekvinnelag.  Det vil bli mer arbeid, mange flere e-poster og mer å ta stilling til uten mellomleddet.  I tillegg gir det deg og alle andre medlemmer  mulighet for å delta både på inspirasjonsseminar i regi av Buskerud og av NBK samt årsmøtene våre og Landsmøtet i NBK.

Blir du spurt?  Si JA!  

Send gjerne tips til valgnemnda ved Trine Slotfeldt på telefon 95115872

Smilefjes

Hilsen Aud