Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

Herredsvang i sommersol

Biteti og pause i malingen

Maler damer

Det males av bygdekvinner i Romedal

DUGNAD FOR BYGDAS FORSAMLINGSHUS - HERREDSVANG

Romedal Bygdekvinnelag var årets arrangør av distriktsårsmøte i Hedmark.
De valgte lokasjon Herredsvang Forsamlingshus i Romedal, i hjerte av bygda. Herredsvang er et forsamlingshus med lange tradisjoner til Bondelaget og Bygdekvinnelaget.
Nå er Romedal Bygdekvinnelag med på dugnad for Herredsvang - gjøre 2. etg tilgjengelig for bygdas organisasjoner.
Samarbeid på tvers av organisasjoner til gode for frivillige i Romedal.

Her er invitasjonen Styret i Romedal Bygdekvinnelag sendte medlemmer om å bidra på dugnad.

Vi i Romedal bygdekvinnelag samarbeider med styret i Herredsvang om å utbedre det viktige forsamlingshuset i bygda vår. Vi har hjulpet til med møbler (gjenbruk) og nå holder vi på med et prosjekt i 2 etasje. Det første rommet man kommer til når man går opp trappa skal nå klargjøres for bruk for bygdas lag og foreninger og holdes adskilt fra driften i 1. etasje (med unntak av inngangsparti og toaletter).  Det dreier seg om maling og møblering. Malingen er allerede godt igang og vi har en prosjektgruppe med Gerd Stenberg, Anne Frang, Anne-Line Rasch og Målfrid Narum - i tillegg til Kristin Ødegård Bryhn fra styret i Herredsvang. Nå er taket ferdig malt og de har gode erfaringer med bruk av sprøyte både i taket og på veggene. Denne ettermiddagen er det de fire vinduene og ei dør som skal skrapes og grunnes, og det også andre oppgaver (f eks komme med kaffe og biteti). Hvis du har malingsskrape til vindu er det fint om du tar med. Innsats for bygda av og med bygdas organisasjoner, viser at samarbeid kan gjøre gjøre mye for fellesskapet og bygging av nettverk.

HBK applauderer samarbeid organisasjoner mellom til fordel for alle i bygda, bygda organisasjoner og felleskap. Vi ønsker Romedal Bygdekvinnelag lykke til videre med jobben de gjør.

Bildene er tatt av og gjengitt med tillatelse av Gerd Stenberg og Margrete Ruud Skjeseth