Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

Foto: Svein Erik Knoff, Region Stavanger

INSPIRASJONSSEMINAR I STAVANGER - SEES VI?

INPIRASJONSSEMINAR I STAVANGER I REGI AV NBK!
Bli med på ei innholdsrik helg i Stavanger 10.- 12. november. Bli med og la deg inspirere av dyktige foredragsholdere, bygdekvinner fra hele landet, musikk og aktiviteter som yoga, takkebakst og badstu.

 

Bygdekvinnelaget sitt inspirasjonsseminar er en møteplass for bygdekvinner fra hele landet. Her skal du kunne lene deg tilbake og nyte ei helg med faglig påfyll, god mat, musikk og sosialt samvær.

Inspirasjonsseminaret er et unikt tilbud til alle våre medlemmer. Du treng ikke å sitte i et lokallagsstyret eller ha verv for å delta. Her får alle medlemmer sjansen til å være med, og du kan komme alene eller sammen med andre medlemmer.

Velkommen til Bygdekvinnelagets inspirasjonsseminar i Stavanger

Norges Bygdekvinnelag sitt inspirasjonsseminar vert arrangert i Stavanger 10. - 12. november 2023. Vi skal bu på Clarion Hotel Energy Stavanger, som ligg ved Sola lufthavn.

Hotellet har store gode møtelokaler og store gode pauseområder. Hotellet har treningsrom og fra hotellet kan du gå tur rundt idylliske Mosvannet. I gangavstand frå hotellet ligg Stavanger kunstmuseum og Madla Amfi shoppingsenter. Har du lyst til å besøke Stavanger sentrum er det busstopp, med hyppige avganger, like ved hotellet. Det tek 7 minutt med buss til Stavanger sentrum.

Inspirasjonsseminaret starter fredag 10. november klokka 17.00, men allerede fra klokka 16. 00 kan du registrere deg. Fredag begynner vi med et foredrag før middag og musikk. Lørdag blir det et mangfoldig og spennende program før vi pynter oss til festmiddag og konsert om kvelden. Søndag er siste dag og vi fyller dagen før vi avslutter med lunsj klokka 12.00.

Meld deg på til Bygdekvinnelaget sitt inspirasjonsseminar! Vi gleder oss til ei helg med mange Bygdekvinner og aktiviteter.

Velkommen.

Meld deg på: gå inn på min side på bygdekvinnelaget.no eller send en epost til: astrid.seime@bygdekvinnelaget.no. Sees?