Kan økologisk landbruk bidra til økt matberedskap?
Kan økologisk landbruk bidra til økt matberedskap?
VELKOMMEN TIL JØNSBERG OG ØKOLOGISK INNLANDETS DAGSSEMINAR.
"Kan økologisk landbruk bidra til økt matberedskap?"
Programmet er som følger og er veldig interessant:
10:45 Kaffe/te og kake
11:00 Velkommen v/Maria Bjune, styreleder i Økologisk Innlandet
11:15 Kan økologisk landbruk bidra til økt matberedskap v/Kjersti Hoff
12:00 Beredskapshagen - en plan-B for plen og staudebed v/Anders Nordrum
12:45 Økoregelverket skaper selvstendige bønder v/Else Skålvoll Thorenfeldt, DebioInfo
13:30 - 14:15 Pause med suppe
14:15 Næringsstoffer i lokale kretsløp gir økt matberedskap v/Petter Jenssen
15:00 Matproduksjon og sikkerhet – landbrukets viktige rolle v/Jorunn Stubsjøen, Statsforvalteren i Innlandet
15:30 Oppsummering og diskusjon
15:45 Slutt