Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

NM I POTETSKRELLING BESTÅR - NY FINALEDATO!!

MIDT I MATFATET ER AVLYST - NM I POTETSKRELLING BESTÅR!

Det er en kjedelig dag for Hedmark Bygdekvinnelag å se at en samarbeidspartner som Vikingskipet avlyse Midt I Matfatet 2023. Vi har hatt et meget godt samarbeidet gjennom flere år og NM I Potetskrelling har utviklet seg i en særdeles positiv retning. Hedmark Bygdekvinnelag takker Vikingskipet og Bente Ekeberg Bodin for et godt og utviklende samarbeid. MEN; NM LEVER VIDERE - NY DATO 14.10.2023 - Berg Vestre Gård i Løten.

I flere år har Vikingskipet sammen med Hedmark Bygdekvinnelag, Graminor og Hoff arrangert NM i potetskrelling med kvalifiseringer i flere fylker. 
 I år har det virkelig skutt fart med kvalifiseringer på mange andre matfestivaler som skulle ende opp med en storslått finale under årets Midt i matfatet.
Blant de største kvalifiseringsstedene er Dyrskun i Telemark, MatLarm i Oslo og Helt på Jordet på Lena.

Finaledagen som skulle vært 16.09.2023 i Vikingskipet flyttes til LØRDAG 14.10.2023 på Berg Vestre Gård i Løten. Her vil finalen foregå i det store publikumsteltet under arrangementet Landbruk og Sirkus, hvor Håkon Marius Kvæken er sirkusdirektør. Vi har ikke satt tidspunkt ennå, men her er det utstillinger, konserter, quiz, gode smaker og opplevelser to dager til ende. 
 

I tillegg til NM i potetskrelling stiller Hedmark Bygdekvinnelag med lag og medlemmer, aktiviteter og smaker tilsvarende det som var planlagt på Midt i matfatet. 
Våre sponsorer er med, og vi skal gjøre dette til en flott avslutning og kåring av Norgesmester i Potetskrelling 2023. 
Vi oppdaterer med mer informasjon fortløpende, og takker for forståelsen om ikke alt er helt klart pr i dag 23.08.