Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

Minibøsser fra Krafttak mot kreft

Takkebrev


Takk for innsatsen!

Kjære alle Bygdekvinner i Hedmark!                                                                                          Hamar 23.03.17

 

Kreft bryr seg ikke!

Kreft bryr seg ikke om at du vil se barna dine vokse opp og «vel i havn», eller at du vil realisere livsdrømmen din om å bygge hytte eller nyte pensjonisttilværelsen. Den bryr seg ikke om at du vil se at barnebarnet ditt skal bli født og fortelle dem historier fra gamledager, eller ta dem med på nye eventyr.

Men dere bryr dere! Det er vi utrolig takknemlige for!  Bygdekvinnene gjør en utrolig bra innsats under Krafttak, og innsatsen deres legger ned betyr enormt mye.

Foreløpige tall fra dere i 2017 viser kr. 146.708,-, og gjennom alle årene dere i Hedmark Bygdekvinnelag har vært med, har dere samlet inn hele kr.  1.456.417,- Det er et fantastisk beløp! I tillegg er dere med på å skape god synlighet i pressen slik at aksjonen blir kjent ute blant folk.

Under Krafttak mot kreft i år har dere vært med å samle inn penger til de som lever med uhelbredelig kreft. Pengene skal brukes til forskning og tilbud til de som får den tunge beskjeden om at de aldri vil bli friske, og deres pårørende.

Det ultimate målet i fremtiden er at alle som får kreft skal blir friske. I mellomtiden må vi gjøre vårt beste for at de som rammes skal få det best mulig. Vi ønsker at de som har uhelbredelig kreft skal få leve lenger og få det enda bedre mens de lever. Vi vil gjøre uhelbredelig levelig.

Engasjementet under årets aksjon har vært fantastisk. Hele Norge har vært engasjert. For første gang har vi også hatt en egen Tv sending; Krafttak hos Kloppen på Tv2 som ble sendt lørdag 4. mars. Det er viktig å husket på at hvert eneste bidrag og hver eneste krone på bøssa teller. Takket være alle de som har støttet aksjonen, har vi i skrivende stund samlet inn 43 millioner på landsbasis, vi øyner håp for å nå målet som er på 45 millioner. 

I Hedmark og Oppland har det totalt blitt samlet inn nærmere 4. millioner i år, noe vi er veldig glade forJ

Tusen takk for at dere nok en gang har støttet aksjonen. Dere gjør en forskjell!

Sammen skaper vi håp!

Hilsen alle oss på Kreftforeningens distriktskontor på Hamar.