Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

Foto; Vang Bygdekvinnelag, Anne Rustad

Kaker hører hjemme hos Vang Bygdekvinnelag

Millert - laserskjæring - spennende og vakkert.

Millert

Vakkert bord med produkter fra Millert

Medlemmer, gamle som unge nyter en flott efta i Vang.

Glade Vang damer - BYGDEKVINNER

VANG BYGDEKVINNELAG HOS MILLERT PÅ HVEBERG


Vang Bygdekvinnelag tar i bruk bygda si - og er nysgjerrige på bygda si, nyheter og spennende alternativer. Her har de vært på besøk hos MILLERT.
30 Bygdekvinner og en liten gutt koste seg på medlemsmøtet som ble avholdt på Hveberg Gård hos Kirsten Hveberg.
Her med et aldersspenn fra 4 uker til 94 år. Vang Bygdekvinnelag.

Her er et lite referat fra besøket og møtet de hadde, og håper det kan inspirere flere lokallag til å utforske nyheter i bygda si. 

Vi nøt gode kaker og rabarbrapai omgitt av herlig duft av syriner. Vi besøkte Millert som holder til i deler av låven på Hveberg. Millert drives av Camilla Øverby. Hun er utdannet grafisk designer og driver nå med laserskjæring av egne produkter. Hun sier hun har mange timer med skisser før laseren brenner ut brikker som etter hvert settes sammen for hånd. Produktene er primært i trefinér. Hun har godt utvalg i tresorter og farger og hun kan også gravere på produktene etter ønske. De fleste produktene hun lager har flere ulike bruksområder og kan for eksempel brukes som lampeskjerm eller blomstervase, kronelysholder eller telysholder.

Camilla produserer kun på bestilling og har ikke lagerbeholdning. Millert gjør alt selv i lokalene på Hveberg, fra ide til ferdig produkt. Her er det noe for enhver smak og virkelig verdt en titt!

Kvelden ble avsluttet med medlemssaker og informasjon om kommende møter utover året.

Foto for reportasjen er; Vang Bygdekvinnelag og Anne Rustad