Hopp til hovedinnhold
Som representant for disse kvinnene ønsker vi å dele bildet av Anny Fodnes i Strandmo Gardsysteri fra 2014. Som budeie på støl, har Anny utviklet og videreført ystetradisjonen og skapt oster av høy kvalitet. Kunnskapen har hun nå videreført til neste generasjon👭 Foto: Helle Cecilie Berger.

Som representant for kvinnene som skaper kulturarv ønsker vi å dele bildet av Anny Fodnes i Strandmo Gardsysteri fra 2014. Som budeie på støl, har Anny utviklet og videreført ystetradisjonen og skapt oster av høy kvalitet. Kunnskapen har hun nå videreført til neste generasjon👭 Foto: Helle Cecilie Berger.

Gratulerer med kvinnedagen💕🙋‍♀️

Vi i bygdekvinnelaget har alltid vært forkjempere for å anerkjenne kvinners viktige bidrag i bevaring av kulturarv og tradisjoner.

Fra generasjon til generasjon, og fra hånd til hånd, har kunnskapen om å lage næringsrik mat gått fra kvinne til kvinne🤲

Til vi i dag har en rik kulturarv av tradisjonsmat 🧀🥘🍞

Som representant for disse kvinnene ønsker vi å dele bildet av Anny Fodnes i Strandmo Gardsysteri fra 2014. Som budeie på støl, har Anny utviklet og videreført ystetradisjonen og skapt oster av høy kvalitet. Kunnskapen har hun nå videreført til neste generasjon👭

Det er viktig og riktig at kvinners bidrag til vår felles kulturarv får sin rettmessige annerkjennelse 🏵🙏🏵