Hopp til hovedinnhold
Søk økonisk støtte til inkludering og mangfold. Meisingset lokallag på tur med alle i KvinnerUT gjengen etter at de ble ferdig med kurs i såing og dyrking av grønne vekster. Foto. Meisingset Bygdekvinnelag.

Søk økonomisk støtte til inkludering og mangfold. Meisingset lokallag på tur med alle i KvinnerUT gjengen etter at de ble ferdig med kurs i såing og dyrking av grønne vekster. Foto. Meisingset lokallag.

Høstens lokallagssending på vei til deg!

Kos dere med alle de flotte tilbudene fra Norges Bygdekvinnelag og la dere inspirere til en aktiv høst i ditt lokallag.

Sendingen er sendt til alle tillitsvalgte og medlemmer på e-post. I tillegg får leder av lokallaget et trykt eksemplar i posten.

Ta med lokallagssendingen på neste møte i lokallaget og bruk den som grunnlag for planlegging av egne aktiviteter.

Lokallagssendingen kan lastes ned fra hjemmesiden til Norges Bygdekvinnelag.

Her er noen smakebiter fra høstens lokallagssending:

LYST TIL Å BLI SKIKKELIG GOD I ORGANISASJONSARBEID? BLI MED PÅ KURS i HØST

Norges Bygdekvinnelag inviterer alle lokallag til å delta på kurs i Organisasjonskolen. Målet er å trygge oss i rollen som tillitsvalgt og bruk av verktøyet Organisasjonsskolen. Kursene tilbys digitalt på Zoom.

PENGER TIL INKLUDERING OG MANFOLD

Lokallag som tilbyr kvinner med minoritetsbakgrunn kurs og kompetansegivende aktiviteter, vil kunne få noe økonomisk støtte fra Norges Bygdekvinnelag.

I tillegg kan våre lokallag som medlem av «Studieforbundet kultur og tradisjon», søke om støtte til kurs og opplæring gjennom forbundets kursportal.

NYSGJERRIG PÅ HVA BYGDELØFTET ER?

Fra 27. oktober til 5. november inviterer Norges Bygdeungdomslag, Norges Bondelag og Norges Bygdekvinnelag til fellesarrangementet «Bygdeløftet». Målet er å skape blest og vise fram verdien av Bygde-Norge. Sammen skal våre lokallag vise alt det flotte som skapes på bygda.

Les hvordan de har tenkt å gjøre det i Nordre Land Bygdekvinnelag.

VIL DU VÆRE MED TIL GUATEMALA?

I februar 2023 reiste 11 flotte bygdekvinner til Guatemala for å bli kjent med kvinnene og kulturen i San Marcos og Huehuetenango, høylandet sørvest i Guatemala. Nå inviterer Norges Bygdekvinnelag og Utviklingsfondet til en ny medlemstur i uke 8 og 9 i 2024.

HÅPER VI SER DEG PÅ INSPIRASJONSSEMINARET I STAVANGER

Vi ønsker alle medlemmer med på årets høgdepunkt i Stavanger 10.- 12. november. Vi lover deg en innholdsrik helg fylt med dyktige foredragsholdere, musikk og aktiviteter som yoga, takkebakst og badstue. Inspirasjonsseminaret er en unik møteplass for bygdekvinner fra hele landet. Du trenger ikke å sitte i et styre eller ha et verv. Seminaret er for alle medlemmer, så bli med!

Meld deg på innen 10. oktober 2023.

BLI SYNLIG MED EGEN NETTSIDE OG TIPS TIL GULL

I Bygdekvinnelaget skal vi være synlige med våre aktiviteter og meninger. Vi har erfart at langsiktig innsats med publisering av artikler og invitasjoner til arrangementer på bygdekvinnelaget.no, trekker mange besøkende.

På nettsiden har vi samlet mye viktig informasjon som er nyttig i driften av lokallag og distriktslag. Vi har funnet fram til noen tips om sider som kan være nyttige å ta en titt innom

.Bli synligBli synlige med egen nettside | Bygdekvinnelagete med egen nettside | Bygdekvinnelaget

 BYGDEKVINNENES HJELPETELEFON

Trenger du noen å snakke med for å rydde opp i tanker og hverdagsutfordringer? Ta kontakt med Psykolog Tone Hansen på telefon for livsmestring eller advokat Liv Grøtte på juridisk hjelpetelefon for gode råd.

Høstens lokallagssending 2023 (1,5 MB).pdf