14.08.2019. Sensommer-kos i sommerfjøset på Trøhaugen

Grend 4 var satt opp som ansvarlig for denne sammenkomsten, og 21 medlemmer hadde tatt turen hit. 

Bygdekvinnelaget ble i år invitert til å bruke grillplassen og sommerfjøset hos Elisabeth Trøhaugen til vår «sensommer-kos». Familien har restaurert sommerfjøset, satt inn bord og stoler og dekorert med gamle gjenstander. Utenfor har de satt opp en gapahuk og laget en fin grillplass med mange sitteplasser rundt. Ellers i området har Elisabeth lagt opp steingjerder og plantet blomster og pyntet med diverse figurer. De har virkelig fått til en vakker oase på sin eiendom.

Elisabeth og familien liker seg ute i naturen og de lager ofte mat ute ved gapahuken. Hun demonstrerte for oss hvordan vi kan lage en enkel, men kjempegod rett i bålpanna av kylling, div. krydder, wokgrønnsaker, creme fraiche og pasta. Smaksprøver ble delt ut, og ga så absolutt mersmak. Jeg vil tro at flere vil prøve å lage denne retten hjemme.

Ansvarlig grend serverte pølse og lompe før vi gikk inn i sommerfjøset for å ta kaffen der. Elisabeth hadde bakt eplekake som hun serverte med vaniljesaus til. Deilig!

Vi ble delt opp i 4 grupper, og fikk utdelt en quiz som Elisabeth hadde laget. Ingen lag hadde alt riktig, men det som var morsomt var at 3 av lagene fikk samme poengsum uten å ha jukset, for vi satt langt fra hverandre, noen ute og noen inne.

Loddsalg hører med, og med mange gevinster var det flere som fikk med seg gevinster hjem, både en og to.

Vi var alle enige om at vi hadde hatt en kjempefin kveld, og at slike uhøytidlige sammenkomster er veldig koselige.

Bli medlem