ADVENTSMØTE

ADVENTSMØTE

Adventsmøte 11.desember 2019

Adventsmøtet ble arrangert på Bøndernes hus i Brandval. Som vanlig var huset koselig pyntet ute og inne. 35 damer møtte opp til årets siste møte.

Kvelden ble åpnet av Unni B. Høgåsen som er ny grendekvinne for grend 1. Vi sang 2 vers av adventsangen Tenn Lys. Lagets leder Guri G. Røhnebæk orienterte om saker, hilsninger fra medlemmer m.m.

Vi hadde besøk av Maria I. Nyaas, ei dame fra Peru som fortalte om sine juletradisjoner der hun kom fra. 

Diktet Julelukter og juleduft av Jo Tenfjord ble lest av Rønnaug Børresen. Et fint dikt som sikkert skapte frem minner og lukter hos flere.

Menyen for kvelden var: Ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, tyttebær og poteter. Vi spiste karamellpudding med krem og fruktsalat til dessert. Et velsmakende måltid.

Vi har som tidligere år hatt flere loddbøker som har blitt solgt i løpet av høsten. Trekningen ble foretatt en av de første dagene i desember. Berit H. hadde ordnet med den på Kongsvinger politikammer. De heldige vinnerne – 31 stk. ble offentliggjort. Det var mange fine gevinster. I tillegg hadde vi vårt eget vanlige loddsalg, gevinster gitt av ansvarlig grend for kvelden.

Gullkornet, ny årsplan for 2020 og ny grendeliste ble delt ut. Kvelden ble avsluttet med sangen: Deilig er jorden og Unni B.Høgåsen ønsket alle en god jul og vel hjem.

Tusen takk for en hyggelig kveld!

Bli medlem