Hopp til hovedinnhold

Brandval Bygdekvinnelag

En av gevinstene.

Medlemsmøte 14.09.2021


På låven til Dalsjø i Sørroa.

På årsplanen vår for 2021 var det planlagt et bedriftsbesøk i september, men koronnarestriksjonene satte også denne gang en stopper for det. 

Grend 4 som hadde ansvar for møtet måtte derfor finne et annet tema denne kvelden. Møtet ble holdt i en koselig liten låve på Hokåsen.
Vi startet med en natursti hvor vi fikk prøvd kunnskapene våre på frukt, krydderurter, krydder, løv fra forskjellige trær, tippe vekt på stein, lengde på stokk, gjette antall kongler på glass og hva de forskjellige delene på et griseslakt heter. Det var litt forskjell på kunnskapen i de forskjellige lagene. Laget som vant hadde nesten toppscore 👏

Resten av kvelden var vi inne på låven. Der gikk praten livlig mellom sanger og diktlesning. Vi fikk servert pølse med lompe, kaffe og kringle. Med mange fine gevinster gikk loddsalget strålende.

Leder, Guri Gjølstad Røhnebæk, informerte litt fra styret,  sekretær, Åse Nygård, delte ut innkalling til årsmøte og Else Jahnsrud fra lotterikomiteen delte ut loddbøkene til årets julelotteri.

Det ble som vanlig en fin kveld for oss som møtte opp. 😊